Prodej bytu 3+kk 100 m², Lidická, Mariánské Lázně

3+kk
5990000,00
Společnost MReality Vám nabízí apartmany na prodej exkluzivně jedinečné bydlení v oblíbené části Mariánských lázní.

Byt je rozdělen na velký apartmán 2kk - plocha kolem 80m2 (ložnice, malá komora, 2x koupelna + obývací pokoj s kuchyňskou linkou s ostrůvek (lednička, kávovar, trouba, myčka na nádobí všechno od značky Siemens) + zabudovana do stropu digestoř od značky Elica.

a malý apartmán - plocha 20m2 (pouze ložnice + balkonek, nemá vlastní koupelnu ani záchod). Ta místnost je izolovaná a vhodná k využití jako knihovna nebo domácí pracovna.

Oba apartmány se nachází ve stejném 3. patře.
Byt je zcela zachovaný a luxusně vybavený kvalitním nábytkem.

Byt se skládá č.1 ze dvou plně vybavených ložnic včetně manželské postele, skříně a kosmetického stolku. Obývací pokoj disponuje sedací soupravou, židlemi s jídelním stolem, komodou.

Každá koupelna má vyhřívané podlahy. Teplo udrží po dlouhou dobu díky kvalitnímu materiálu a dobré izolaci. Koupelna je vybavená sušičkou a pračkou od značky Bosch.

Byt s výbornou lokalitou, přímo v centru Mariánských Lázní, nedaleko slavné Zpívající Fontány. Mezi zajímavosti v okolí patří anglikánský kostel Krista, památník Fryderyka Chopina a Karolinin pramen. Byt je vzdálený 40 km od letiště Karlovy Vary.

Cena nemovitosti: 5 990 000 CZK včetně provize.
Byty s hypotékou s možností převodu na nového majitele za 3,3% ročně

Pokud Vás má nabídka zaujala nebo potřebujete doplnit jakékoli informace, neváhejte mě kontaktovat a včas si rezervovat termín v prohlídky.

+420 724 184848 (Whatsapp, Telegram, Viber)
ms@mrealestate.cz
Maxim Startsev

Část / Lokace: Mariánské Lázně

Plocha, m²: 100