Rodinný dům na prodej 137 m², okres Benešov

5+kk
8900000,00
9000000,00
Společnost "Mreality" Vám nabízí k prodeji rodinný dům o celkové rozloze 137m2 (fotografie zobrazující finální stav budou poskytnuty) s dispozicí 5+kk situovaný v okrese Benešov. Nemovitost bude novému vlastníkovi předána kompletně dokončená a s veškerými potřebnými schváleními.

Dispoziční uspořádání zahrnuje dvě patra. Přízemí nabízí vstupní prostor s chodbou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a skleněnou posuvnou stěnou vedoucí na venkovní terasu, ložnici, technickou místnost a koupelnu s toaletou. V prvním patře se nachází tři ložnice, šatna a koupelna s vanou a toaletou.

Celý dům je vybaven podlahovým vytápěním připojeným k tepelnému čerpadlu vzduch-voda. V obývacím pokoji je připraveno připojení (komín) na krbová kamna nebo krb.

Konstrukce stojí na rovinatém obdélníkovém pozemku o celkové výměře 700 metrů čtverečních. Přístup na pozemek je z asfaltové obecní komunikace.

Při výstavbě byly použity kvalitní stavební a zateplovací materiály (seznam použitých materiálů včetně výkresů je k dispozici u makléře), včetně pětikomorových oken s trojskly, energetická třídá B - velmi úsporná. Před domem jsou k dispozici dva parkovací místa, a za domem je dlažděná terasa. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci a také na elektrickou rozvodnou soustavu.

Libež je malebná vesnice nedaleko Divišova a Vlašimi, která nabízí veškeré potřebné vybavení. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovým spojením. Okolní krajina je krásná, a kousek od domu teče řeka Blanice. V obci jsou k dispozici základní občanské vybavenosti. 40 minut autem do Prahy.

Pokud Vás má nabídka zaujala nebo potřebujete doplnit jakékoli informace, neváhejte mě kontaktovat a včas si rezervovat termín v prohlídky. Těším se na viděnou.

+ 420 724 184848 (Whatsapp, Telegram, Viber)
ms@mrealestate.cz
Maxim Startsev

Část / Lokace: Benešov

Plocha, m²: 137