Byt 2+kk na prodej 63,4 m², Praha 2 - Vyšehrad

2+kk
8723000,00
Společnost "Mreality" Vám nabízí k prodeji byt 2+kk o výměře podlahové plochy 60,1 m², se nachází ve 5. nadzemním podlaží domu. Celková plocha bytu je 63,4 m² s orientací oken do ulice, tedy na S/J. K bytu náleží také sklepní kóje s výměrou 3,3 m², ta se nachází v podzemním podlaží.

V pěti podlažích bytového domu jsou dostupné jednotky o dispozicích 1+kk a 2+kk, které skvěle uspokojí nároky párů i jednotlivců, stejně jako investorský zájem. Stav jednotek před rekonstrukcí umožňuje každému majiteli jednotku individuálně dotvořit dle vlastního vkusu. Každá jednotka navíc disponuje sklepní kójí.


Bytový dům je situován uprostřed všeho dění, v dynamické čtvrti Podolí se skvělou dopravní dostupností, vynikající občanskou vybaveností, širokým společenským i sportovním vyžitím. Výhodnější byt v tak atraktivní lokalitě budete hledat jen těžko. Investujte tam, kde hodnoty prověřil čas. Zakotvěte v historickém bytovém domě pod bájným Vyšehradem.


Bydlení blízko rušného centra, ale na dosah klidu přírody. Mýtický Vyšehrad, ale i vymoženosti 21. století a rozvinutá infrastruktura, cyklostezky i sportoviště, psí hřiště, příjemné podniky, občanské služby, nákupy i odpočinková místa. To vše náleží k Bydlení Sinkulova, charakteristickému také skvělou dopravní dostupností jak automobilem, tak MHD.


Koupě a financování

  1. Ústní rezervace: po rozhodnutí o koupi Vám příslušnou jednotku zarezervujeme na 48 hodin.
  2. Dohoda o rezervaci a Smlouva o smlouvě budoucí kupní: do třech pracovních dní po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí kupní uhradíte zálohu 10% z kupní ceny a do třech měsíců doplatíte zálohu do výše 20 % z kupní ceny.
  3. Kupní smlouva: zbývající část ve výši 80 % kupní ceny uhradíte po podpisu kupní smlouvy, a to z úvěru nebo vlastních zdrojů.
  4. Předání jednotky: předání jednotky očekávejte na přelomu 3Q / 4Q 2024

Do centra i ven z Prahy se dostanete lusknutím prstu.

5 min Vyšehrad

2 min zastávka Albertov

3 min vltavské nábřeží


Cena jednotky je 8 723 000 Kč.

Pokud Vás má nabídka zaujala nebo potřebujete doplnit jakékoli informace, neváhejte mě kontaktovat a včas si rezervovat termín v prohlídky.

+ 420 724 184848 (Whatsapp, Telegram, Viber)
ms@mrealestate.cz
Maxim Startsev

Část / Lokace: Praha 2

Plocha, m²: 63