Pronájem bytu 1kk v Praze, Praha 2 - Vinohrady

1+kk
21000,00
Byt se nachází ve 4. patře bytového domu s výtahem!

K dispozici bytu jsou vstupní předsíň, místnost s obývací částí, částí na spaní, jídelní částí a otevřenou plně vybavenou kuchyní se spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba plus rychlovarná konvice, toaster a nádobí) a koupelna (se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a pračkou).
Na podlaze jsou dřevěné podlahy a dlažba.
K dispozici je TV, DVD přehrávač, internetové a satelitní připojení.

Možnost pronájmu parkovacího stání za extra poplatek 2.000,- Kč + DPH za stání za měsíc.

Byt je úplně kompletně zařízený 

Cena bytu je 21 000 kč + poplatky 3 000 kč fixní služby (včetně internetu a satelitu) + poplatky 2.000,- Kč + DPH/osoba.
Možnost také krátkodobého pronájmu na období minimálně jednoho měsíce za vyšší nájemné 30.000,- Kč za měsíc (včetně všech služeb a poplatků)
Kauce
Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního najmu.

Vinohrady jsou jedna z nejžádanějších pražských lokalit. Mají skvělou polohu, kde vše potřebné najdete do 10 minut chůze.

Budova se nachází v klidné rezidenční lokalitě na Vinohradech, v blízkosti zastávky tramvaje, 3 minuty chůze ke stanici metra Náměstí Míru, 7 minut chůze do Riegrových sadů či Havlíčkových sadů, blízko obchodů, kaváren a restaurací.

V blízkosti se nacházejí mateřské, základní a střední školy, vysoká škola a dětská hřiště. Pro volnočasové aktivity můžete využít Havlíčkovy a Riegrovy sady s krásnými výhledy na Prahu.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací nás neváhejte kontaktovat!

+420 724 184 878(Viber, Telegram, WhatsApp)

Část / Lokace: Praha 2

Plocha, m²: 35